|
Nowy sezon NSL
|
|
11-07-2009, 07:50 AM
|
|||
|
|||
|
Nowy sezon NSL
Już jutro rusza nowy sezon Neo Soccer League przyda się więc założyć nowy wątek jemu poświęcony.
Kto będzie się liczył w walce o mistrzostwo? Kto będzie outsiderem? Kto okaże się czarnym koniem? Czy wynik z tablicy był sprawiedliwy?Dajmy się ponieść sportowym emocjom! |
|||
|
11-07-2009, 05:28 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Nowy sezon NSL
Faworytami do mistrzostwa może byc wiele drużyn między innymi :
- F.C NeoCity ( zdobywca mistrzostwa w ostanim sezonie ) - Real San Martin - Atletico San Martin Oczywiście nie ukrywam że chciałbym by również i mój zespół zdobył to mistrzostwo ale zobaczymy jak będzie. Więc zapowiadają się dosyc duże emocje w walce o mistrzostwo
|
|||
|
11-07-2009, 07:58 PM
|
|||
|
|||
|
Ja stawiam na FC Bella Maria, Loggia Sport Club bądź Real San Martin. Moim zdaniem właśnie te drużyny mają największe szanse na zdobycie mistrzostwa. Co prawda oprócz tych drużyn na pewno będą się liczyć takie zespoły jak Madain Summoners, Atletico San Martin czy moja drużyna Gurdenlander Burg, ale drużyny te mają mniejsze szanse na szczyt tabeli. Co do mojej drużyny to wątpię żebyśmy uciułali coś więcej niż 5 miejsce w tabeli. Skład może i nieco mocniejszy niż w poprzednim sezonie jednak nadal jest on strasznie niestabilny. Cały sztab ma tylko nadzieje że atak nie będzie zawodził tak jak w poprzednim sezonie no i liczymy na to że obrona będzie prezentowała tak samo wysoki poziom.
|
|||
|
11-08-2009, 07:07 AM
|
|||
|
|||
|
Komplet wyników pierwszej kolejki Neo Soccer League :
Alexandria Falcons - Narshe Miners 3 - 0 (2 - 0) Gurdenlander Burg - Fergrid King 2 - 1 (1 - 0) Ceyling Warriors - Anilla-Vissina Bears 3 - 1 (0 - 1) Atletico San Martin - FC Bella Maria 2 - 2 (0 - 0) Madain Summoners - Loggia Sport Club 1 - 4 (0 - 1) Kangury Walbrzych - Real San Martin 4 - 0 (4 - 0) Tyrania Titans - F.C. NeoCity 2 - 3 (1 - 3) |
|||
|
11-13-2009, 02:13 AM
|
|||
|
|||
|
Kurcze, 4 do 0 ...
żenujący występ piłkarzy Realu, ale to przez to, że nie mieli managera
|
|||
|
11-22-2009, 08:32 AM
|
|||
|
|||
| RE: Nowy sezon NSL | |||
|
01-27-2010, 06:36 AM
|
|||
|
|||
|
Do naszej ligi dołączyła nowa drużyna - FC Fjordståd z Nordii, Więcej na stronie NSA.
|
|||
|
03-14-2010, 08:27 AM
|
|||
|
|||
|
Zapraszam na krótkie podsumowanie 19 kolejki NSL.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Kto będzie się liczył w walce o mistrzostwo? Kto będzie outsiderem? Kto okaże się czarnym koniem? Czy wynik z tablicy był sprawiedliwy?