|
Neopolis na mapie Wirtualnego Świata -Mikroświata
|
|
02-07-2010, 04:14 PM
|
|||
|
|||
| Neopolis na mapie Wirtualnego Świata -Mikroświata | |||
|
02-08-2010, 09:48 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2010 09:48 AM przez Cyber Smith.)
|
|||
|
|||
|
RE: Neopolis na mapie Wirtualnego Świata -Mikroświata
No tak, jakby się dało to najbardziej odpowiadałby nam zachód. Do tej pory we wszystkich materiałach o Neopolis pojawiało się stwierdzenie, że leży na zachodzie czy wręcz "na zachód od znanego v-świata" (tego widocznego na mapach) w starszych publikacjach.
|
|||
|
02-08-2010, 02:22 PM
|
|||
|
|||
|
Dobrze jak wyrażacie chęć to Ja tym bardziej. Ustalimy.
|
|||
|
03-03-2010, 06:44 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-03-2010 06:50 AM przez Pel Nander.)
|
|||
|
|||
|
Sprawy dotyczące umieszczenia Neopils
1. Strona świata - chyba jednogłośnie, że zachód? 2. Odległość od znanej części świata - proponuję by Neopolis nie leżało tuż przy np. Elderlandzie,lub wyżej na pn czy pd. tylko odzielał Ocean Wirtualny Zachodni. Jak daleko to do ustalenia. 3. Miejsce na równiku czy na pn lub pd ? - wydaje mi się, że na pn od równika? 4. Wielkość na mapie świata - do ustalenia na propozycji Tym samym Neopolis leży na wyspie lub kontynencie - nazwa kontynentu do ustalenia. Propozycja na przyszłość do dyskusji. Tak na przyszłości by z większyć wielkość kontynentu by był to duży obszar lądu. Można dołączyć jakiś obszar lądu w pobliże jako wyspy lub teren graniczący z Neopolis jakieś inne państwo co o tym myślicie?. <W tyg. jestem na wyjeżdzie i nie mam dostępu do netu dlatego z takimi przerwami piszę> |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|