|
Co chcę robić w Neopolis?
|
|
02-04-2010, 10:55 AM
|
|||
|
|||
|
Co chcę robić w Neopolis?
Sądzę, że taki wątek przyda się nowym mieszkańcom naszego kraju.
![]() Piszcie śmiało czym chcecie się zajmować w Neopolis a bardziej doświadczeni mieszkańcy z pewnością udzielą Wam cennych rad i wskazówek! Pamiętajcie, że jedynym ograniczeniem jest w tym wypadku Wasza wyobraźnia, puśćcie więc jej wodza na całego!
|
|||
|
02-04-2010, 07:23 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Co chcę robić w Neopolis?
A ja zaliczam się już do doświadczonych czy nadal jestem 'newbie'?
|
|||
|
02-05-2010, 02:33 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2010 02:34 AM przez Cyber Smith.)
|
|||
|
|||
|
Myślę, że nabiłeś już wystarczająco dużo EXP by zaliczać się do doświadczonych.
![]() Doświadczeni mieszkańcy jeśli chcą też mogą napisać co chcą robić (lub co robią, jako przykład dla innych) w Neopolis, w końcu do tej pory nie mieli do tego okazji.
|
|||
|
02-05-2010, 09:29 AM
|
|||
|
|||
|
To ja się pochwalę
...Dla Neopolis może nie zrobiłem wiele, ale jestem: - doradcą komisarza ds. zewnętrznych - prezesem i autorem TV Neopolis - współautorem obu konstytucji Neopolis - (byłem) samozwańczym królem, co pozwoliło uratować sytuację w Neopolis - pomysłodawcą kilku pomniejszych projektów. Wiem jednak, że to niewiele i ciągle za mało...
|
|||
|
02-06-2010, 09:52 PM
|
|||
|
|||
|
no ja to jestem...yyyyyy no...nikim konkretnym w sumie no ale w każdym bądź razie jestem
czym chciałbym się zajmować. w sumie zadowoliłaby mnie jakaś funkcja w wojsku no ale to taki szczyt marzeń. tak to mógłbym się postarać o zostanie taką neopolisyjską gwiazdą v-świata no ale z 3 nagraniami to jeszcze długa droga. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

![[Obrazek: bannerb.png]](http://img63.imageshack.us/img63/4435/bannerb.png)